SEO - Organische verkeer

Ooit afgevraagd wat er nodig is om uw website bovenaan in Google te krijgen? Dit wordt gedaan met Search Engine Optimalisation (SEO). Met speciaal geoptimaliseerde teksten kruipt u omhoog in de ranglijsten van Google. Direct starten met SEO? Klik dan op de knop hieronder. Meer weten over ons en wat Rank Mijn Website beter maakt als anderen? Lees dan hieronder verder. 

Wat is SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een proces dat websites helpt hoger te scoren op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s). Het is een vorm van digitale marketing die ervoor zorgt dat een website zichtbaar en gemakkelijk vindbaar is voor potentiële klanten. Dit doen wij door relevante zoekwoorden en zinsdelen te gebruiken, inhoud te maken die is geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en de website te optimaliseren voor bruikbaarheid. SEO kan bedrijven helpen om meer potentiële klanten aan te trekken, en om meer organisch verkeer naar hun websites te leiden.

De verschillen tussen SEO & SEA

Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) of ook wel Google Ads zijn twee verschillende methoden om de zichtbaarheid van uw website op internet te vergroten. SEO is een langetermijnbenadering die zich richt op het verbeteren van organische zoekrangschikkingen en zichtbaarheid, terwijl SEA meer een directe benadering is waarbij gebruik wordt gemaakt van betaalde zoekadvertenties. SEO is een duurzamere aanpak die helpt bij het opbouwen van een sterk merk en een sterke aanwezigheid op de lange termijn, terwijl SEA een snellere, directere manier is om resultaten te behalen.

Content optimalisatie

Wat Rank Mijn Website onderscheid van de andere bedrijven is de software die wij gebruiken. Naast software die kijkt of een potentiële zoekterm wel te behalen valt of dat er te veel concurrentie is hebben wij ook andere tools.

Ons geheime wapen voor SEO is onze content optimalisatie software. Deze software analyseert de 30 eerste zoekresultaten en geeft ons tips hoe wij de tekst zo goed mogelijk in elkaar kunnen zetten. Hierdoor zijn wij zeker dat we de beste kans hebben om bovenaan Google te komen.