De veilige manier om te linkbuilden

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van een succesvolle zoekmachine optimalisatie (SEO) campagne. Het is een proces van het verkrijgen van inkomende links van andere websites naar uw eigen website. Linkbuilding helpt de zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s). Het helpt ook om de autoriteit van uw site te verbeteren, aangezien een website met talloze links van andere websites door zoekmachines als gezaghebbender en betrouwbaarder wordt beschouwd. Door meer links te hebben, is de kans groter dat uw website wordt gezien door potentiële klanten. Direct starten met linkbuilden? Klik dan op de knop hieronder. Als u meer wilt weten van onze unieke strategie lees dan verder.

Private Blog Network (PBN)

Als bedrijven linkbuilding aanbieden doen ze het bijna altijd met een PBN. Een Private Blog Network (PBN) is een groep websites die wordt gebruikt om terug te linken naar een hoofdwebsite in een poging om deze een kunstmatige boost te geven in de positie van zoekmachines. Dit wordt meestal gedaan door verlopen domeinen te kopen of in te stellen die eerder werden gebruikt om een website te hosten. De links naar de hoofdwebsite worden vervolgens op deze domeinen geplaatst, waardoor deze een hogere positie in de zoekmachines krijgt. Het probleem met deze aanpak is dat het tegen de richtlijnen van Google in gaat en wordt beschouwd als een vorm van black hat SEO. Dit betekent dat als Google zou ontdekken dat een website zich met deze praktijk bezighoudt, het stappen zou ondernemen om de website juist te bestraffen, wat zou leiden tot een daling van de ranglijst. Dit is natuurlijk het omgekeerde wat u wilt bereiken. Hiervoor hebben wij een andere en veiligere aanpak.

Backlink netwerk

Rank Mijn Website biedt een andere vorm van linkbuilding aan, namelijk een backlink netwerk. Dit is een netwerk van honderden internationale websites die allemaal hetzelfde doel hebben. Namelijk backlinks krijgen en hoger komen in de zoekmachines. 

Een veilige manier hiervoor is iets automatiseren wat bloggers al jaren doen. Bloggers maken namelijk zogeheten “gastpost” waar ze een artikel publiceren op een website van iemand anders en daarin een linkje verwerken naar hun eigen website.

Wat wij aanbieden is een variatie daarop. Wij maken namelijk persoonlijke artikelen voor u over het onderwerp waarvoor u wilt ranken. Dit zetten wij in het systeem en begint automatische gepost te worden op de verschillende websites die hieraan mee doen.

Maar een belangrijk onderdeel hiervan is dat er op uw website ook artikelen komen van andere mensen. Dit is namelijk natuurlijker in de ogen van Google. Omdat het niet logische is dat er allemaal linkjes gaan naar een inactieve website waar weinig op gebeurd.

Wilt u meedoen aan het netwerk? Klik dan op de knop hieronder.