Google Ads - Snel resultaat

Met gebruik van Google Ads kunt u direct bovenaan in Google komen. In tegenstelling tot SEO zullen de resultaten vrijwel direct merkbaar zijn. Door onze ervaring en anti froude software kunnen wij optimaal op maat gemaakte campagnes maken voor uw bedrijf. Intresse in Google Ads? Klik dan op de knop hieronder en neem direct contact op. Eerst nog meer informatie? Lees dan hieronder verder.

Wat zijn Google Ads

Google Ads, ’s werelds grootste online advertentieplatform, is een krachtige tool voor bedrijven die hun conversies en bedrijfsresultaten willen verhogen. Met de mogelijkheid om meer dan 1 miljard actieve gebruikers wereldwijd te bereiken, biedt Google Ads bedrijven verschillende opties aan om hun ideale klanten te targeten. Van het bereiken van potentiële klanten met zoekadvertenties tot het bereiken van hen via display-advertenties, tot remarketingcampagnes en meer, Google Ads kan u helpen de gewenste doelgroep te bereiken en ze om te zetten in klanten.

Wat zijn de kosten van Google Ads

Google Ads kan een effectieve manier zijn om potentiële klanten te bereiken, maar het is belangrijk om de kosten te kennen die gepaard gaan met het uitvoeren van een advertentiecampagne. Google Ads is een pay-per-click, veilinggebaseerd systeem, wat inhoudt dat adverteerders tegen elkaar bieden voor plaatsing op een bepaalde pagina. De kosten van een Google-advertentie zijn afhankelijk van het concurrentievermogen van het zoekwoord of de woordgroep waarop u zich richt, de relevantie en kwaliteit van de advertentie en het maximale bedrag dat u bereid bent te betalen voor een klik. 

De kosten per klik kunnen variëren van
enkele centen tot enkele euro’s, dus het is belangrijk om uw budget in overweging te nemen voordat u een campagne start. Bovendien moet u rekening houden met extra kosten, zoals het opzetten van een campagne, het maken van advertenties en andere tools die mogelijk nodig zijn om een succesvolle campagne te hebben.

Klikfraude

Klikfraude is een schandelijke praktijk die wordt gebruikt om budget op te maken van betaalde advertenties die nooit door echte mensen worden gezien of gebruikt. Door herhaaldelijk op een advertentie te klikken die Google betaalt op basis van een Pay-Per-Click-systeem, kan de fraudeur grote sommen geld laten verdwijnen zonder enige interesse in het product of de dienst waarvoor wordt geadverteerd.
 
Er wordt geschat dat ongeveer 25% van al het advertentiebudget wordt opgemaakt door dit soort praktijken. Wat klikfraude zo wijdverspreid maakt, is dat het heel gemakkelijk te plegen is; het enige dat nodig is, is een webpagina met een PPC-advertentie en een manier om de advertentie te exploiteren door er continu op te klikken. Dit is één voorbeeld van fraude rond Google Ads. Helaas zijn er nog veel meer, maar gelukkig hebben wij de oplossing.

Hoe gaan wij dit tegen?

Klikfraude komt dagelijks voor op verbluffende niveaus en er wordt voorspeld dat het de komende jaren exponentieel zal toenemen. Onze software helpt ons terug te vechten, en snel de kwaliteit van het verkeer en leads te verbeteren. Waardoor de effectiviteit van onze advertentie-uitgaven sterk verbetert.

De software gebruikt eigen en geavanceerde algoritmen, om kwaadaardige praktijken te detecteren en automatisch slechte verkeersbronnen te blokkeren. Dit zorgt ervoor dat het budget van onze klanten gebruikt wordt om echte geïnteresseerde potentiële klanten binnen te halen.